Przepięcie modułu na innego użytkownika

Przepięcie modułu na innego użytkownika odbywa się po zalogowaniu na konto z uprawnieniami administratora na Platformie WWW .

W celu przepięcia modułu na innego użytkownika należy wybrać zakładkę UŻYTKOWNICY – ZARZĄDZAJ – EDYTUJ MODUŁY kliknąć nazwę użytkownika i odznaczyć moduł do przepięcia, kolejno zaznaczyć ten moduł na docelowym użytkowniku. Wybierając Zatwierdź edycję modułów, i potwierdzając wprowadzone zmiany akceptujemy wybór poprzez Zatwierdź.

W celu przepięcia modułu na nowego użytkownika należy wybrać zakładkę UŻYTKOWNICY – ZARZĄDZAJ – EDYTUJ MODUŁY kliknąć nazwę użytkownika i odznaczyć moduł do przepięcia. Wybierając Zatwierdź edycję modułów, i wskazując opcję Przenieś usuwane moduły na nowego użytkownika i wypełniając dane dla niego, czynność akceptujemy poprzez wybór Zatwierdź.

Czy ten artykuł był pomocny?