Ostrzeżenie zostaje wyświetlone w momencie próby usunięcia pozycji słownikowej, która aktualnie pozostaje w użyciu. Pozycje słownikowe dostępne są do podglądu z poziomu zakładki Płace i Kadry/Słowniki. Usunięcie wybranej pozycji jest możliwe tylko w przypadku, gdy nie jest ona używana.
FAQ · Komunikaty
7. Ostrzeżenie ID (-2147217873) „Nie można usunąć użytej pozycji.”
- 1 min czytania
- Zaktualizowano 29/06/2023
- Wyświetlenia: 951