Przejdź do treści

FAQ · Komunikaty

Pytanie ID 24156 „Przeliczenie deklaracji spowoduje przeliczenie i zapisanie wszystkich załączników, oraz zamknięcie okna. Operacji nie będzie można anulować. Czy kontynuować?”

  • 1 min czytania
  • Zaktualizowano 27/06/2022
  • Wyświetlenia: 904
  • Uznali za pomocny: 1

Zaakceptowanie komunikatu spowoduje przeliczenie i zapisanie deklaracji PFRON(WN-D) do bazy – będzie widoczna na liście. Jeśli deklaracja została dodana przez pomyłkę, albo przeliczono ją przy niepełnych danych (np. nie było jeszcze wypłat dla części pracowników), to można taką deklarację usunąć z poziomu listy deklaracji PFRON.

Czy ten artykuł był pomocny?

Twoja ocena pomaga nam ulepszać dokumentację.