Wybór operacji seryjnego usuwania wypłat w sytuacji gdy na liście są zaznaczeni pracownicy (co najmniej jeden zaznaczony). Odpowiedź „Tak” spowoduje, że zostaną usunięte wypłaty dla wszystkich zaznaczonych pracowników, niezależnie od tego na którym nazwisku ustawiono kursor. Odpowiedź „Nie” oznacza rezygnację z kasowania wypłat w trybie seryjnym dla zaznaczonych. Chcąc usunąć wypłatę w trybie indywidualnym – tylko dla tego pracownika, na którym jest ustawiony kursor – należy usunąć zaznaczenia (np. wybierając opcję „Odznacz wszystkie” w menu kontekstowego) i ponownie wybrać opcję „Kasowanie wypłat”.
FAQ · Komunikaty
Komunikat ID 24170 „Czy usunąć wypłaty dla zaznaczonych pracowników?”
- 1 min czytania
- Zaktualizowano 19/12/2017
- Wyświetlenia: 849
Czy ten artykuł był pomocny?
Twoja ocena pomaga nam ulepszać dokumentację.
Dziękujemy!
Dziękujemy za opinię. Twoja informacja pomoże nam ulepszyć tę dokumentację.
Co poszło nie tak?
Wybierz powód – pomoże nam to poprawić artykuł.
Powiązane artykuły
Informacja ID 24026 „Naliczono wiele wypłat jednocześnie”
Pojawia się w sytuacji, gdy naliczono kilka wypłat jednocześnie, np. zostały naliczone dwie wypłaty z tytułu dwóch umów…
1 min · Komunikaty
Pytanie ID 24170 „Skopiować listę płatności z anulowanej wypłaty?”
W wypłacie korygującej można skopiować listę płatności z wypłaty anulowanej, do której naliczono korektę, by kwoty przelewu (wypłaty…
1 min · Komunikaty
Przekroczono limit dla zasiłku opiekuńczego na ten rok. Czy podzielić nieobecność? Wybierz 'Tak’, żeby do limitu zapisać jako nieobecność uprawniającą do zasiłku opiekuńczego, a powyżej limitu – jako usprawiedliwioną niepłatną. Wybierz 'Nie’, żeby w całości zapisać jako nieobecność uprawniającą do zasiłku opiekuńczego.
Komunikat pojawia się podczas próby zapisania nieobecności ‘Urlop opiekuńczy (zasiłek)’, która powodowałaby przekroczenie limitu 60 dni opieki nad…
1 min · Komunikaty
Ostrzeżenie -2147217873 „Nie można wstawić wiersza zduplikowanego klucza w obiekcie CDN.Dzialy o unikatowym indeksie DZLInclude. Wartość zduplikowanego klucza to ().”
Ostrzeżenie pojawia się w momencie próby dodania wydziału o takim samym akronimie i nazwie. Akronim i nazwa każdego…
1 min · Komunikaty