Przejdź do treści

FAQ · Komunikaty

Pytanie 4102 „Nie wszystkie czynności związane z tym zleceniem zostały wykonane. Czy zamknąć zlecenie i zakończyć czynności?”

  • 1 min czytania
  • Zaktualizowano 02/12/2025
  • Wyświetlenia: 821

Komunikat pojawia się po wybraniu z menu kontekstowego opcji Zamknij zlecenie lub odznaczeniu parametru Zlecenie otwarte na formularzu zlecenia serwisowego, jeżeli czynności związane ze zleceniem nie zostały oznaczone jako zakończone.

Jeśli zostanie wybrana opcja TAK, zlecenie serwisowe zostanie zamknięte, a czynności zostaną zakończone.

Po wybraniu opcji NIE zlecenie pozostaje otwarte i należy zweryfikować na zakładce [Czynności] czy wszystkie czynności są oznaczone jako Zakończone.

Czy ten artykuł był pomocny?

Twoja ocena pomaga nam ulepszać dokumentację.