Przejdź do treści

FAQ · Komunikaty

Pytanie (30543) Zapisać zmiany?

  • 1 min czytania
  • Zaktualizowano 03/07/2024
  • Wyświetlenia: 1.6K
  • Uznali za pomocny: 4

Komunikat pojawia się, jeśli modyfikujemy pozycję dokumentu i wybierzemy opcję Edytuj poprzedni lub Edytuj następny (dostępne w górnym pasku ikon).

  • W przypadku wybrania opcji Tak  program zapisze zmiany i przejdzie do edycji kolejnej pozycji.
  • W przypadku wybrania opcji Nie, wprowadzone zmiany do pozycji dokumentu nie zostaną zapisane, a program również przejdzie do edycji następnej/poprzedniej pozycji.
  • Kliknięcie w opcję Anuluj, spowoduje powrót do edytowanego pola.
 

Czy ten artykuł był pomocny?

Twoja ocena pomaga nam ulepszać dokumentację.