Przejdź do treści

FAQ · Komunikaty

Pytanie (958) „Czy na pewno usunąć podświetloną pozycję?”

  • 1 min czytania
  • Zaktualizowano 02/07/2026
  • Wyświetlenia: 1.5K
  • Uznali za pomocny: 4

Komunikat pojawia się, gdy Operator próbuje usunąć zaznaczoną pozycję (rekord).

  • Wybierając Tak nastąpi usunięcie zaznaczonych pozycji (rekordów).
  • Wybierając Nie Operator zrezygnuje z wykonania wywołanego zdarzenia.

Czy ten artykuł był pomocny?

Twoja ocena pomaga nam ulepszać dokumentację.